Vlindervrij

29-04-2012 18:04

 

Een voortdurend proces van verandering, transformatie en gedaanteverwisseling, dat is het leven. Koester de mooie momenten van je korte reis op aarde, leer om liefde vanuit je hart te geven. Laat alles los wat jou belemmerd in je groei, omring je met liefdevolle en oprechte mensen. Wees niet bang voor verandering, maak ruimte, dan zal je vanzelf krijgen wat je maar wilt wensen.

Leef voor vandaag, niet voor morgen en kijk ook niet terug naar een donker en grijs verleden. Elke dag is een nieuw begin, ga niet haastend door het leven maar geniet van het heden. Dans in een kleurige bloemenzee, spreid je vleugels en wees zo vrij als je maar wilt zijn. Doe alleen dingen met je hart waar jij je goed bij voelt, bevrijd jezelf van je angst, verdriet en pijn.

Wees als een vlinder, geniet intens van de kostbare schoonheid in het leven. Durf te voelen, durf te leven, accepteer het leven zoals het is, voel je herboren, voel je vrij. Alles wat je meemaakt is een les , het leven gaat niet altijd zoals je wilt dat het gaat. Hierdoor ontwikkel je alleen maar verder als liefdevol persoon, wees dankbaar dat je bestaat.

Wat heb je liever? Een kort leven waar je niet echt in hebt geleefd maar altijd maar stil stond. Of een kort leven vol met vreugde en liefde, mooie momenten die je los maken van de grond. Als je haast en rent door het leven, vergeet je te genieten en tevreden te zijn met de kleine dingen. Plan niet, laat de controle los, sta niet stil, vier het leven, stop niet met dansen, zingen, bewegen en springen!

Zie alle veranderingen en nieuwe mogelijkheden als een kostbaar geschenk zodat je leven rijker word vervuld. Laat alles achter je, vlieg de wijde wereld in, leef met al je gevoel, je hart totdat het geheim van de vlinder wordt gehuld. Je zal waarschijnlijk hard moeten werken om de vrije, bewuste vlinder te worden maar het is het helemaal waard. Zelfontplooiing is de sleutel, jou eigen transformatie, bereik je door de oude pop te verlaten en met vleugels te vliegen naar een nieuwe en onbekende bestemming zonder angst, in een vlindervrije vaart.

Houdt niet vast aan oude gedachten en patronen, creëer en vernieuw met je scheppingskracht. Blijf niet in je angstige kortzichtige wereld ronddwalen, laat je hart spreken, geef je verstand niet alle macht. Zie alles als 1 geheel, er is zoveel meer dan dat wij denken. Er is zoveel meer om voor te leven, open je ogen, open je hart waar schoonheid verborgen zit, geef liefde en warmte, dan zal het kostbare leven jou zoveel moois schenken. 

Wees zo vrij als een vlinder, leef elke dag alsof het je laatste dag zal zijn. Kijk naar het positieve, het nieuwe, liefde en vrijheid geeft je zoveel kracht, het maakt mij nooit moe.Wees bewust dat het leven niet vanzelfsprekend is, maar een prachtige reis dat nog niet vast staat. Leef van dag op dag, maak je geen zorgen, alles wordt mooier en liefdevoller dan ooit zodra jij het oude verlaat.