Terug naar jezelf

15-07-2012 16:04

Boven in de bergen, waar de groene toppen boven de blauwe hemel uitstijgen, heerst een vredige stilte die je laat beseffen dat je leeft. Kleurige vlinders fladderen vol pracht en praal rond, het meer in de bergen is helderblauw en als de zon schijnt weerkaatsen duizenden druppels als diamanten in het water. Het is het gevoel alsof je droomt. Het uitzicht lijkt op een print op een ansichtkaart van een onrealistische wereld. Het is het magische gevoel alsof je verliefd bent en in de wolken zweeft.

Het berglandschap kent diepe geheimen, een geschiedenis van liefde tot oorlog..de cirkel van het leven.
De wind fluistert zacht maar zal nooit deze geheimen onthullen voor zij die de taal van de natuur niet kennen. De stilte dwingt je om bewust te kijken naar datgene wat er in je omgaat en na te denken over de zin van je bestaan. Je kan er niet omheen, nee je kan er niet langer meer voor weg rennen.

Het gevoel van vrijheid is niet te beschrijven in woorden, alleen maar te voelen vanuit het hart.
Terug naar jezelf, de rust, een kalme gedachtestroom, een nieuwe dag en een frisse start.

Spreid je vleugels als een adelaar en kijk niet meer terug, vlieg hoger dan de bergtoppen. Zie hoeveel wegen er mogelijk in het leven zijn. Neem die stappen, volg je droom, denk niet, doe het! Al is de eerste stap nog zo klein. Het is het begin van iets groots. Durf te geloven in je mooiste dromen.

Onderweg zijn er kronkels te vinden en lijkt de plek van bestemming eindeloos te duren. Geef nooit op ook al kent het leven vele omwegen. Zolang je luistert naar je innerlijke stem, lief hebt en angst voor het onbekende achterwege laat zal je op het juiste levenspad van je lotsbestemming terecht komen.